AHK’s innovatieve bemonsteringshub en smeltfaciliteiten – Bezoek B131 voor meer informatie

Alfred H Knight Holland bv

AHK’s innovatieve bemonsteringshub en smeltfaciliteiten – Bezoek B131 voor meer informatie

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

De gespecialiseerde bemonsteringshubfaciliteiten van Alfred H Knight bieden organisaties een platform om hun bemonsteringscapaciteit te vergroten en een profiel op te bouwen van materialen die onderweg zijn, voordat ze bij de eindontvanger aankomen.

Of u nu een recycler, herverwerker of smelterij bent, als u expertise nodig heeft bij het bouwen of exploiteren van een bemonsteringshub, of als u materialen heeft die u onafhankelijk moet laten beoordelen op kwantiteit en kwaliteit: wij kunnen een oplossing bieden.

Onze monsternamehubs ontvangen materiaal op industriële schaal en genereren representatieve monsters die klaar zijn voor analyse in onze groepslaboratoria. Alle activiteiten werken volgens erkende ISO-methoden en standaardwerkprocedures om de hoogste nauwkeurigheid te garanderen.

Met meer dan 140 jaar ervaring in de inspectie en analyse van metalen en mineralen, vertrouwen organisaties over de hele wereld erop dat we betrouwbare resultaten kunnen leveren. We putten uit deze ervaring bij het ontwikkelen van sampling hub-projecten, zodat ze passen binnen ons netwerk van activiteiten in de wereldwijde toeleveringsketen, om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Andere producten

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top