Ongekend Circulair

Ongekend Circulair
Ongekend Circulair

Ongekend Circulair

Over ons

Welkom bij “Ongekend Circulair”!

Wij zijn uw partner(s) als het gaat om circulariteit in de sloop, nieuwbouw, renovatie en herontwikkelingstrajecten. Wij zijn partners met kennis op vele vakgebieden om de circulaire puzzel compleet te maken vanuit ketensamenwerking.

Met ons team van circulaire partners: adviseurs, sloopaannemers, materialen inventariseerders, architecten, bouwers, constructeurs, infra partijen en een circulaire matchingstool gaan we TOP- sport bedrijven. Wij hebben de circulaire kennis en kunde om samen met de markt circulaire doelstellingen en ambities binnen projecten te realiseren. Hierdoor halen wij het beste uit onszelf… Én uit het project op een herleidbare en aantoonbare wijze!

Binnen Ongekend Circulair hebben wij de koplopers op het gebied van circulaire sloop tot aan circulaire nieuwbouw aan boord. Vanuit onze werkvelden, kennis, ervaring en overtuiging lopen wij voorop in waarvoor wij staan: het bieden van een complete circulaire keten van A tot Z. Wij geven graag het goede voorbeeld en betrekken de hele keten bij onze ideeën en projecten. Betrokken, inspirerend en enthousiast, dat zijn onze koplopers.

Ongekend Circulair is het leidende platform voor circulaire innovaties in de sloop– en bouwsector en is actief in de bebouwde omgeving. Wij verbinden experts uit diverse vakgebieden om een complete circulaire keten te creëren voor sloop, nieuwbouw, renovatie en meer. Onze partners en tools zorgen ervoor dat we niet alleen het beste uit onze projecten halen, maar ook uit onszelf als sector.

Ongekend Circulair… Circulariteit, maar dan anders

Nieuws

Schonere bouwlocaties

Schonere bouwlocaties

Onlangs zijn wij door 1 van de GROTERE bouwers van Nederland benaderd om mee te denken hoe wij hun bouwplaatsen schoner kunnen krijgen en dus minder afval.

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top