Business Developer

Suivo Nv

Business Developer

Ben jij een salesgedreven talent met een passie voor netwerken en technologie? Suivo biedt innovatieve IoT-, planning-, asset management- en trackingoplossingen. Met ons IoT-cloudplatform en diverse trackers, tags en sensoren helpen we grote ondernemingen hun middelen efficiënt te beheren en optimaliseren. Klaar om een centrale rol te spelen in onze verdere groei? We maken graag kennis met je! Jouw rol: - Analyseert klantbehoeftes en het identificeert opportuniteiten om geschikte oplossingen voor te stellen. - Targeten van grote klanten, zoals corporate en mid-size bedrijven. - Opbouwen van vertrouwensrelaties met klanten en profileren als 'thought leader' in de sectoren van Connected Workers, IoT en Asset Management. - Verantwoordelijk voor de opmaak, presentatie en afsluiting van offertes, en de overdracht naar de organisatie voor de uitvoering ervan. - Nauwe samenwerking met interne teams voor productmanagement, analyse en ontwikkeling bij de opstart van projecten.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ben jij een salesgedreven talent met een passie voor netwerken en technologie? Suivo biedt innovatieve IoT-, planning-, asset management- en trackingoplossingen. Met ons IoT-cloudplatform en diverse trackers, tags en sensoren helpen we grote ondernemingen hun middelen efficiënt te beheren en optimaliseren. Klaar om een centrale rol te spelen in onze verdere groei? We maken graag kennis met je!

Jouw rol

– Analyseert klantbehoeftes en het identificeert opportuniteiten om geschikte oplossingen voor te stellen.
– Targeten van grote klanten, zoals corporate en mid-size bedrijven.
– Opbouwen van vertrouwensrelaties met klanten en profileren als ‘thought leader’ in de sectoren van Connected Workers, IoT en Asset Management.
– Verantwoordelijk voor de opmaak, presentatie en afsluiting van offertes, en de overdracht naar de organisatie voor de uitvoering ervan.
– Nauwe samenwerking met interne teams voor productmanagement, analyse en ontwikkeling bij de opstart van projecten.

Herken jij je in dit profiel?

• Je hebt een Bachelorsdiploma en een grote passie voor Sales & IT.
• Minimaal 5 jaar werkervaring in accountmanagement voor middelgrote bedrijven.
• Je bent sterk in het presenteren van een overtuigende pitch.
• Ervaring in digitale transformatie en complexe sales-oplossingen is een sterke plus.
• Het is een grote meerwaarde als je beschikt over een netwerk in een van onze sectoren (bouw- & installatiewereld, mobile workforce management, transport & logistiek of de overheid)
• Je neemt initiatief en werkt graag zelfstandig, maar je houdt er tegelijkertijd rekening mee dat je onderdeel bent van een team met individuen die elkaar nodig hebben.
• Je gaat tot het uiterste om jouw klanten en prospecten de best mogelijke service te bieden.
• Je bent een enthousiaste, creatieve persoon met stevige doorzettingsvermogen.
• Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top