Renewi biedt alle oplossingen voor bedrijfsafval containers

Ecosmart Nederland

Renewi biedt alle oplossingen voor bedrijfsafval containers

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Een gemiddeld bedrijf is een flinke afvalproducent. Neem alleen al de hoeveelheid plastic bedrijfsafval, hout, papier en karton die overblijft van de verpakking van producten. Laat uw bedrijfsafval ophalen door Renewi, want wij maken van bedrijfsafval weer iets moois.

Het afval van vandaag vormt de grondstof voor de producten van morgen. Maar liefst 92% van al het afval dat wij ophalen wordt gerecycled, het afval krijgt een tweede leven of het wordt ingezet voor energieopwekking. In 2025 streeft Renewi ernaar om 75% van al het mkb-bedrijfsafval in te kunnen zetten als nieuwe grondstof om er nieuwe producten van te maken.

Nieuwsgierig naar de oplossingen voor uw branche? Renewi biedt voor elke branche een passende oplossing. Produceert u bedrijfsafval in de horeca, bouw, land-en tuinbouw of juist in de zorg? Wij bieden allerlei verschillende inzamelmiddelen voor elk type bedrijfsafval. Het zakelijk afval wordt op een verantwoorde manier ingezameld door middel van de juiste afvalcontainer. Al het bedrijfsafval geeft ons namelijk de kans om onze aarde te beschermen. Samen kunnen we afval een nieuw leven geven: door het te scheiden, door grondstoffen uit gebruikte materialen te halen én door van de grondstoffen weer nieuwe producten te maken.

Renewi neemt als schakel in de circulaire economie haar verantwoordelijkheid, om de grondstoffen die er nog zijn, niet nóg schaarser te laten worden. Bovendien voorkomen we de CO2-uitstoot die normaliter bij de productie van nieuwe grondstoffen vrijkomt. Met al onze verschillende manieren om bedrijfsafval op te halen, creëren we een win-winsituatie, voor economie én ecologie.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top